FAQ

Jumping Funs første trampolinpark ligger placeret centralt i Odense C på Edisonsvej 9-11. Kun 10 min gang fra Odense Banegårds Center og lige ud til Skibhusvej. Se vores placering på kort her.

En af de gode ting ved trampolinspring er, at alle kan gøre det, fra små børn til deres forældre og endda bedsteforældre. Men for at opretholde den høje sikkerhed, har vi en aldersgrænse på minimum 6 år. Dette er for at sikre at store folk ikke ved et uheld støder ind i små mennesker. Hos Jumping Fun holder vi dog stadig meget af de yngste, hvorfor vi i nogen tidsrum har særlige Mini Jump sessioner specielt til børn under 6 år. Se mere omkring det på vores bookingside.

Sikkerhed er vores højeste prioritet. For flere detaljer se vores Sikkerhedsinfo her.

Ja. Trampolinspring er en af de bedste former for motion der findes. Så kom ind og test din kondition eller din balance, vi garanterer at I nok skal blive udfordret.

Vi anbefaler atletisk tøj, ikke for varmt som du kan bevæge dig i. Baggy jeans er fine eller træningsbukser og lange ærmer anbefales. Jumping Fun sokker med greb er obligatoriske af hensyn til hygiejne og for at undgå at glide. Disse kan tilkøbes online sammen med din ordre eller købes i receptionen (prisen er den samme). Husk at tømme dine lommer for skarpe genstande så som smykker, ure eller store bæltespænder. Vi har skabe til at opbevare tøj og værdigenstande.

Baseret på trampolin producentens sikkerhedsstandarder, er vægtgrænsen for en individuel deltager på max 120 kg.

Info kommer snarest. Se hvilke fitness aktiviteter vi tilbyder her.

Der kan hverken indtages eller medbringes alkohol på nogen områder hos Jumping Fun. Brud på denne regel medfører øjeblikkelig bortvisning. Der serveres naturligvis heller ikke alkohol til vores Teenage Partys.

Kommer snarest.

Den ligger under børne party

Det afhænger af aktivitetens indhold. Se priser på bookingsiden.

Ja det kan den godt. Kontakt os ved at ringe eller sende en mail og fortæl os om dine ønsker.

Ja, hver deltager skal underskrive en ansvarsfraskrivelse inden denne får adgang til trampolinerne. Hvis en deltager ikke er fyldt 18 år endnu, skal ansvarsfraskrivelsen underskrives af en voksen på deres vegne. Ansvarsfraskrivelsen kan udfyldes online eller på vores tablets ved receptionen.

Vi har lige uden for hovedindgangen ca. 30 parkeringspladser og i P-kælderen ved Bazar Fyn ydermere 15 pladser. Husk at stille din P-skive den første time er gratis derefter hent din P-tilladelse i receptionen der er gældende i 3 timer.

Ja vi tilbyder alle vores gæster brug af vores gratis Wi-Fi.

Giv os et opkald eller send en mail til os. Find vores kontaktoplysninger her.

Vi anbefaler ankomst mindst 30 minutter før din bookede tid. Det tager ca. 30 minutter at tjekke ind inkl. sikkerhedsinstruktion, forudsat at du på forhånd har udfyldt en ansvarsfraskrivelse. Disse kan udfyldes online eller på vores tablets ved receptionen.

Se vores booking vilkår for nærmere oplysninger om vores annullering og tilbagebetaling politik. Hvis du har yderligere spørgsmål om dette er du velkommen til at kontakte Jumping Fun.

Alle bookinger skal betales online via betalingssiden med det samme. Hvis du ikke har mulighed for at gøre dette online har du to muligheder: Møder du op på dagen kan du booke i receptionen og betale med kontanter, men det vil betyde, at du risikerer at der er fuldt booket og ventetid kan forekomme. Hvis du gerne vil troppe op hos Jumping Fun for at booke på forhånd og betale kontant, med kort eller via mobile Pay vil personalet med glæde hjælpe dig med dette.

Vi anbefaler i høj grad alle til at booke på forhånd for at sikre, at du kan hoppe, når du vil. Weekender og helligdage bliver hurtigt udsolgt på forhånd, og vi kan derfor have svært ved at imødekomme walk-ins, hvis vi har fuldt booket. Klik BOOK NU for at tjekke kalenderen og for at lave en booking.

Kontakt os for yderligere detaljer.