Loading...

Jumping Fun åbnede mandag den 10. oktober og tilbyder aktiviteter, fitness og sport som du aldrig har oplevet det før.

Vi har alt hvad du måtte ønske dig af aktiviteter, med bl.a. vandrette såvel som skrå trampoliner, Slamdunk(basket),  skumgrave, Extreme Area, Jump Tower, Parkour, Dodgeball og meget meget mere. Vi tilbyder endda timer med instruktør, så du kan lære eller udvikle alle dine teknikker.

At hoppe på trampolin giver et ordenligt sug i maven og følelsen af at trodse tyngdekræften, være vægtløs og kunne flyve for et øjeblik. En trampolin fjerner de normale begrænsninger som kroppen har, og giver nye muligheder for bevægelse og leg.

Kontrasten mellem en trampolin og en trampolinpark er den samme, som forskellen på et badebassin og en svømmehal. Så meget sjovere er det at være i en trampolinpark.

Trampoliner er normalt yderst begrænset af det lille areal, hopper man flere på samme tid forstyrrer det afsættet og man hopper ikke ret godt, derudover er det kun muligt at hoppe lige op og ned for ellers ryger du ud over kanten.

I en trampolinpark bliver alle begrænsningerne fjernet. Du kan hoppe i fuld fart og lave akrobatiske spring over et kæmpe areal, og du kan hoppe med alle dine venner på en gang. Du skal ikke være bekymret om at ramme ud over kanten, for der er op mod 100 forbundene trampoliner, selv op ad væggene er der trampoliner. Det giver helt nye anvendelsesmuligheder, i forhold til en almindelig trampolin. Det er den perfekte lejeplads for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Som forælder kender du sikkert allerede problemet med at aktiveret børnene, nu kan du snart få dem væk fra computerskærmene og sammen have sjov kvalitetstid, det er som vi siger: ”Exercise in disguise”.