Sikkerhed

Jumping Fun har et stramt styret og overvåget sikkerhedssystem, udviklet specifikt til trampolinparker. Sikkerhed er vores højeste prioritet og vi har et sikkerhedsniveau, vi er stolte af.

Vores vilkår og betingelser skitserer de risici og regler der er i forbindelse med aktiviteter hos Jumping Fun. Det er en nødvendighed at have accepteret disse betingelser før deltagelse i vores aktiviteter. Som de fleste sportsaktiviteter er trampolinspring noget der har risiko for skader, selv når det gøres ordentligt og er efter passende regler og retningslinjer. Vores regler og retningslinjer for sikkerhed er blevet udviklet i samarbejde med anerkendte sikkerhedseksperter med fokus på netop trampolinparker. For at minimere risikoen for farlige situationer, især for uerfarne deltagere, har vi lagt vores regler ved indgangen og det er påkrævet at man skal deltage i vores sikkerhedsinstruktion forud for hver gang man deltager. Disse regler håndhæves af vores personale.

Jumping Fun Trampoliner vs Traditionelle Havetrampoliner

Historisk set er trampolin skader opstået, idet brugere er “faldet” af en trampolin, har fået benet imellem fjedrene eller er landet på rammen. Jumping Fun har minimeret disse risici ved at sikre vores trampolinområder er fuld beklædt med polstret blødt skum og at vores rammer er dækket af den højeste kvalitets polstring der er på markedet. Vi har specieldesignet vores trampolinpark til at reducere farerne forbundet med typiske havetrampoliner og arbejder løbende på at sikre et sikkert miljø gennem optimalt design, ingeniørarbejde, konstruktion, uddannelse og forskning.

Polstring

Hver kvadratcentimeter af trampolinområdets støttestruktur (stål og fjedre mellem trampolin senge) er fuldt dækket af mindst 5cm. højkvalitetspolstring. Vi overholder og overstiger førende internationale standardiserede polstringskrav.

Skridsikre Strømper

Enhver der har adgang til aktiviteter hos Jumping Fun er forpligtet til at bære vores godkendte skridsikre strømper, designet til at hjælpe med at maksimere grebet, at hjælpe med at maksimere sikkerhed og generel hygiejne.

Sikkerhedsbriefing

Et af vores primære sikkerhedsprincipper er at sikre at vores deltagere ikke foretager nogen aktiviteter ud over deres eget niveau. Det er vigtigt, at alle deltagere gør sig bekendt med de punkter fremhævet af vores sikkerhedsinstruktion forud for aktiviteter i trampolinparken.

Feedback

Vi opfordrer til og modtager gerne feedback, der hjælper os til at fortsætte med at udvikle det bedste sikkerhedsprogram og miljø hos Jumping Fun.

Sikkerhed er vores højeste prioritet

Jumping Fun er en action-sports facilitet, hvor skader kan opstå. Ligesom i alle andre sportsgrene skal deltagerne beslutte, om fordelene ved deltagelse er risikoen værd i forhold til skader.

Du skal kende til og acceptere disse risici. Følg reglerne og pas på hinanden. Hold dine egne grænser, hold øje med andre, følg reglerne og mest af alt:

HA’ DET SJOVT!